Kävin sitten tosiaan perjantaina sielä Kelassa, ennen töihin menoa. Jälleen oli sama virkailija palvelemassa, joka viimeksikin ja olin jo valmiiksi varautuneena häntä kohtaan. Lupasi jälleen laittaa paperit eteenpäin - toivottavasti sitten tosiaan toimii niin kuin puhuu! Paperit oli kuulemma hyvin täytetty ja liitteetkin riittivät. Varmistin jälleen monta kertaa, että nehän sitten menee eteenpäin, että ei jää roikkuun mihinkään.

Kyselin samalla edellisten papereiden perään, että joko ne ovat heiltä kohti Turkua lähteneet. Virkailija katsoi koneelta ja totesi niiden olevan jossain jonossa menossa jollekin virkailijalle tarkastettavaksi. Sanoin siihen, että niiden pitää olla sitten perillä Turussa ensi viikolla, (vaikka sinnehän olen vastaavat paperit jo lähettänyt itsekin - mutta sitä en virkailijalle sanonut). Tämä virkailija kirjoitti sitten jonkin huomiokentän niistä papereista koneelle, että niiden tarkastusta kiirehdittäisiin - just tyypillistä byrokratiaa.

Täytyyköhän kohta sanoutua irti töistä, että saa kaikki Juniorin asiat hoidettua, sillä tässä hommassa ainakin palaa loppuun, kun tekee 3 vuoroa työtä ja hoitaa näitä byrokratian kiemuroita?!