Jälleen oli kuntoutusneuvottelunkin aika päiväkodissa. Tällä kertaa meiltä osallistui tilaisuuteen isä, koska itse istuin silloin sairaalan ensitietopäivillä kuuntelemassa sosiaalietuuksista luentoa.

Päiväkodissa Juniorilla menee hyvin, kuten palautteessakin kävi alkuviikosta esille. Hienomotoriikassa tai motoriikassa yleensäkin päiväkodissa on edelleen huomattu ongelmia, vaikkakin joskus jo sukat Juniori saakin laitettua itse jalkaansa, joka vielä kaksikuukautta sitten oli aivan ylitsepääsemätöntä.
Edelleen päiväkodissa on ongelmia Juniorin puheen ymmärtämisessä ja kuvia ja viittomia käytetään hänen kanssaan paljon.

Puheterapeuttikin oli neuvottelussa ja hän kehui edellen Juniorin aktiivisuutta ja innostusta tehdä harjoituksia. Suu on alkanut liikkumaan jo paremmin ja e-kirjainkin jo joskus tulee harjoituksissa hyvin ja joskus sitten taas ei ollenkaan.

Terveydenhoitajana oli joku uusi eläkkeelle jääneen hoitajan seuraaja, joka ei ole vielä Junioria nähnyt. Hän ei voinut kommentoida mistään mitään, mutta kuunteli sujuvasti, millaisesta lapsesta on kyse.

Seuraavia aikojakin taas on sovittu eteenpäin keväälle. Täytyykin nekin laittaa taas johonkin varmaan paikkaan ylös itelleen.