Jo viime perjantaina tuli sitten varmaan tietoa kurssille pääsystä.YES!
Ensin tieto tuli sähköpostilla ja sitten tämän viikon maanantaina saapui paperilla jos vaikka mitä tietoa paikasta ja  aikatauluista...

1047198.jpg

Ja jotta ei ihan totuus unohtuisi tuli myös noin 10 sivuinen esiteitolomake, joka tuli täyttää ja toimittaa liittoon, ennen kurssin alkamista.

1047199.jpg

Ohjelmaa kun katsoi, niin näyttää kyllä tosi täysipainoiselta luentosarjojen kuuntelulta tuo viikko. Tiesin kyllä etukäteenkin, että tuo ei ole lomaa tuo viikko vaan täyttä ohjelmaa. Aikoinaan olen työskennellyt CP-liiton vastaavilla kursseilla perhetyöntekijänä, joten siltä kannalta vastaavanlainen kurssi on tuttu, mutta tämä vanhempana olo on uutta ja ihmeellistä. Innolla kuitenkin koko perhe on kurssille menossa!

1047201.jpg

Raporttia kurssista tulee kyllä sitten muutaman viikon päästä. Kurssi aika siis on 26.11-1.12, joten pian sinne sitten mennään, ennen sitä on kuitenkin vielä paljon asioita hoidettavana.

Olen sentään saanut jo palautettua esitietolomakkeen ja järjestettyä työvuorot kondikseen, samoin mies on hoitanut sen asian omalta kohdaltaan. Toinen poikakin on saanut rehtorilta luvan osallistua kurssille, mutta toinen ei ole vastaavaa kaavaketta saanut takaisin vaikka samassa koulussa ovat. No kurssille osallistutaan, vaikka kaavaketta ei tulisikaan takaisin, on sen eteen sen verran paljon nyt töitä tehty, että sinne ylipäätään päästään.

Mutta korotetun hoitotuen päätöstä ei ole vieläkään tullut, joten nyt ryntään soittamaan jälleen kelaan, ennen kuin tarvii ½-tunnion päästä lähteä töihin.