Tänään oli se päivä, kun Juiorilla aloitti puheterapian antamisen yksityinen puheterapeutti. Puheterapeutti vierailee kunnallisen puheterapeutin tapaan päiväkodissa antamassa terapian, joten itse en häntä ole vielä tavannut, mutta sähköposti on lennellyt edes takas ja puhelinkin pirissyt muutamia kertoja.

Juniori oli todella innostunut uudesta puheterapeutista tänään, kun häntä hain päiväkodista. Heti tuli pitkät pätkät selvitystä, mitä oli päivän aikana tapahtunut niin terapiassa kuin muutenkin päiväkodissa. Loppukaneetti oli, että oli kiva päivä päiväkodissa. Ihan kaikkea ei saatu selville päiväkodin hoitajan kanssa, mitä Juniori yritti kertoa, mutta aikapitkälle kuitenkin. Edelleen puhe siis on erittäin epäselvää.

Sähköpostia olin jo saanut puheterapeutilta päivän kulusta lyhyesti ja hän kehui Juniorin innokkuutta tehdä kaikkia harjoituksia. Yrittää selvitellä Juniorin saloja, millä konsti kirjaimet korvaavat toisensa, mutta vaikka minä olen kuunnellut Juniorin puhetta useamman vuoden ajan, niin edelleenkään ei ole sitä koodia löytynyt. Eipä tainnut edellinenkään puheterapeutti koodia ratkaista. :-D

Mutta kovin luottavainen olen, että JOSKUS vielä tuosta pojan puheesta selvänkin saa...