Juniori täyttää huomenna 4-vuotta.
Kävimme viime torstaina neuvolassa 4-vuotistarkastuksessa ja viikonloppuna vietimme sitten synttäreitä sukulaisten kanssa.

Juniori pärjäsi hyvin karkeamotoriikka tehtävissä, mutta hienomotoriikassa huomattiin hitusta jälkeen jääneisyyttä, kuten aikaisemminkin on siittä ollut puhetta. Pituus mitattiin ja oli 107,1cm pitkä ja painoa 18,4kg. Aikas iso poika jo. :´-) Kokoa on saman verran kuin meidän keskimmäisellä pojalla oli 5-vuotiaana, mutta hän onkin ollut aina poikasarjan pienin ja Juniori isoin.

Kotona ollaan huomattu, että Juniorilla on pientä karsastusta vasemmassa silmässä. Ja vaikka näkö vaikutti ainakin toistaseksi Juniorilla hyvältä, niin tutkimuksiin siittäkin mennään. Neuvolan oma lääkäri katsoo Juniorin silmät reilun 2 viikon päästä. Joten vaikka terveydenhoitaja sanoi, että tuskin mihinkään toimenpiteisiin ryhdytään, edes lappuhoitoon, niin silti sinne mennään kuulemaan tuomio. Hyvähän sekin on tutkia.
Karsastus on tosiaan aika lievää eikä edes jatkuvaa. Väsyneenä silmät menevät enemmän vinksalleen kuin virkeänä, mutta toisinaan silloinkin.

1345031.jpg