Tänään juttelin miehen kanssa Juniorin totisuudesta.
Hän kun sanoi, että että miksikös Juniorin blogin nimi on totisen pojan sailaisuus (hän lukee tätä blogia myös ja päivittää tietojaan sieltä ;-o). Onko Juniori oikeasti ollut totinen poika ennen? Kun niin on asia jo päässeet unohtumaan. Nythän mm viimeisimmässä erityisentuen suunnitelmassa luki, että iloinen poika. Ja Juniori on nykyisin oikeastikin iloinen poika ja hymyilee paljon.

No kaivelin tuossa vanhoja kuvia koneelta ja esittelen nyt teillekin, miten paljon Junioria on saatu vuodessa kuntoutettua suun alueelta. Aikaisemminhan en ole Juniorin kuvia tänne laittanut esille, mutta nyt siis näette kuka on tämä salaperäinen totinen poika, eli Juniori.

Kuvat ovat otettu 8.12.2006 ja uudempi hymyilevämpi kuva puolestaan 1.1.2008, eli reilu vuosi väliä kuvilla. Tuo oranssipaitainen Juniori oikeasti hymyilee tuossa kuvassa, vaikka ei siltä ehkä näytäkään...
Puheterapiakäynnithän alkoivat muistaakseni 10.1.2007, joten se on tuonut tuota ilmeikkyyttä Junioriin lisää, kun kasvolihaksia on erilaisin harjoituksin myös reenattu - huulet suppuun - leveelle jne.

1512246.jpg

Pitäisiköhän blogin nimi vaihtaa?