Tänään oli sitten se silmälääkäri. Taasen oli mummoilla, papoilla, tädeillä ja sedillä katsomista, kun yhteistyö Juniorin kanssa oli niin hankalaa... Taas voi jutella selän takana, kuinka huonosti kasvatettu lapsi tässäkin taas on.

Paikalle menimme poikkeuksellisesti bussilla, kun oma auto oli muussa käytössä. En tiedä johtuiko poikkeavasta tavasta matkustaa, vai jostain ihan muusta, mutta jo alussa Juniori oli aika yhteistyöhaluton lääkärin kanssa. Edes normaalia näöntarkastusta ei saatu kunnolla tehtyä - lääkäri totesi vain, että kyllä se jotain näkee, muuta ei voi sanoa. Myöskin sormen seuraaminen silmillä ei onnistunut nyt ollenkaan.

Sitten mentiin hoitajan tykö, joka laittoi kumpaankin silmään kaksi silmätippaa. Siinä sai pitää Junioria kaikin voimin kiinni ja aika touhua se oli, että ne oikeisiin paikkoihin meni. Kaikki tipat löysivät kuitenkin paikkansa ensimmäisellä yrittämällä. Tämän touhun seurauksena yhteistyökyky heikkeni entisestään.

Tippojen vaikutus kesti muodostua puoli tuntia jonka jälkeen menimme takaisin hoitajan luokse. Hän yritti mitata jotain juttuja (en muista enää mitä) laitteella Juniorin silmistä. Juniorin piti laittaa otsa ja leuka kiinni laitteeseen ja katsoa kuumailmapallokuviota koneen sisällä. Äidin voimia koeteltiin tässä hommassa kunnolla. Hoitaja sentään kehui äitiä, huomasi, että olen hoitoalalla, oli sellainen ote lapsen paikallaan pitämisessä :-D
Toinen silmä saatiin mitattua, mitä nyt yksi mittaus tulos jäi saamatta. Toista silmää ei saatu mitattua ollenkaan, koska Juniori piti silmäänsä kiinni. Tämä kiinni oleva silmä oli tietysti se karsastava silmä.

Sitten jälleen lääkärin luokse. Hän katsoi kanssa erilaisilla vekottimilla Juniorin silmiin. Siinä se vasta hiki tuli Juniorille ja Äidille. Taisi se lääkärisetäkin siinä hieman hikoilla. Mitään pahaa vikaa silmistä ei löytynyt, mutta jotain piilokarsastausta kyllä. Kaikkea ei siis lääkäri nyt pystynyt katsomaan, kun Juniori laittoi niin paljon hanttiin tätä tutkimista. Oli se hikinen 1½ tuntinen, mitä tuolla vietettiin.

Puolen vuoden päästä pitäisi mennä kuulemma kontrolliin. Nyt jo kauhistuttaa se touhu.
Näkö Juniorilla on useamman tunnin tänään sumea noiden tippojen takia.

Toivottavasti tästä ei jäänyt kammoa valkotakkisia kohtaan Juniorilla, sillä tähän saakka kaikki lääkärireissut ovat menneet hyvin.