Viime syksynä kun olimme siellä sopeutumisvalmennuskurssilla, siellä juteltiin meille, että kannattaa säästää kaikki kuitit mitä kuluja tulee olemaan tämän asian tiimoilta, sillä ne kaikki asiat tulisi osata kirjoittaa tuohon alle 16-vuotiaan vammaistukihakemukseen. No itse olen täysin unohtanut tämän asian, kuittejahan on jokunen säilytetty ja täältä blogistakin joitakin summia näkee, kun selaa vanhoja viestejä, mutta kaikkia tarvittavia tietoja ei ole enää tallessa.

Tänään sitten kaivoin tyhjän vihon itselleni esiin ja aloin kirjaamaan sinne kaikki menot, jotka Juniorin asioiden tiimoilta tulee jatkossa olemaan. Samoin kirjoitan kaikki lääkärit/hoitajat, joita Juniori jatkossa näkee, miksi ja missä. Noi lääkäritiedot kun kysellään tuossa kaavakkeessa myöskin.

Nyt täyttelijn tuota kaavaketta ulkomuistista, mutta osa kohdista jäi täyttämättä, koska mitään muistikuvaa laskujen summista ei ole mielessä.  Josko nyt vain muistaisi kirjoitella kaikki menot ym tiedot itsekin ylös, niin ensi kerralla olisi jotain kongreettista lukua olemassa.

Tänään vihko sai jo ensimmäiset merkinnät Kesällä olleista lääkäri/sairaala käynneistä sekä tänään kirjastossa otetuista kopioista.