Jälleen istahdin alas tietokoneelle ja kaivoin Juniorin papereita esiin mapista. Painelin Kelan sivuille ja etisin oikeat lomakkeet ja aloin täyttämään...

Eli siis vuorossa oli puheterapian ja toimintaterapian lisähakemusten täyttämiset ensi tammikuusta ensi heinäkuun loppuun.

Onneksi näiden papereiden täyttämiset menee jo rutiinilla, tätä kaavaketta kun on tullut täyteltyä jo moneen kertaa, niin on mallit kansiossa, kunhan vain muistaa vaihtaa päivämäärät ja hieman kertoo uusista kehityksistä. Ja vaikka tuo kaavake on molempiin 2-sivuinen, niin eihän siihen tarvi kuin vain muutamaan kohtaan laittaa tekstiä. Nyt vielä kun lisähakemukseen ei tarvitse täytellä kelan ohjeen mukaan enää kuin yksi kaavakenippu ensimmäisen hakemuksen kahden nipun sijaan.

Tosin vielä helpommalla pääsee kun tajuaa, että yhdellä hakemuksella voi hakea useampaa terapiaa eikä kuten minä, että täyttelen molemmat terapiahakemukset eri kavakkeille :-)

1937140.jpg

No josko ensi maanantaina toimintaterapian jälkeen pääsisi käymään Kelasssa nuo paperit toimittamassa sinne. Voi sitä jonotusta!