Viime torstaina oli sitten se päivä, kun Juniori sai puheterapeutilta lainaksi sairaalan keskikokoisen kuvakansion. Kansio on noin puolet paksumpi, kuin minun oma tekemä on, mutta en tiedä onko siinä kuinka paljon enemmän kuvia.

1978237.jpg

Juniori otti kansion hyvin vastaan ja on siittä todella innostunut.

1978242.jpg

Hieman sen käyttö tuntuu vaikeammalta kuin mihin on itse tottunut ja kuvia ei löydy sillai, kun mitä omassa tekeleessä löytyi, mutta eiköhän tähänkin järjestelyyn totu.

Kansiossa on etusisäkannessa eräänlainen sisällysluettelo ja kansiossa muuten läpysköitä, joten aihepiiri löytyy helpommin...

1978250.jpg1981377.jpg

Jotenkin kyllä itsellä on sellainen olo, että haluaisi käyttää sitä oma tekoista, kun vain saisi sen meille luvatun kuvaohjelman pian ja saisi sinne lisätä tarvittavia puuttuvia kuvia. Jostain tarvitsisi myös löytää paksumpi kansio, sillä tuo tavallinen A5-kansio tuppaa olemaan jo liian täynnä.

No tärkeintähän se on kuitenkin Juniorin kannalta, jos hän ottaa tämän omakseen, niin tottakai hän sen saa ottaa, muiden on vain sopeuduttava siihen ja sitten pyydetään sairaalalta vastaavaa kansiota omaksi lainakansion tilalle.