Kiitos kaikille kommenteista! On mukava huomata, että tänne tupsahtelee uusia lukijoita, joita blogini palvelee jollakin tavalla. Suurin osa lukijoista, jotka ovat kommentoineet, hakevat vertaistukea omaan erityiseen arkeensa. Mutta jotkut lukijat ovat  muuten vain kiinnostuneita  erityislapsen perheen arjen ympyröistä. Myös sukulaisilta ja tuttavilta tulee entistä enemmän kommentteja blogia sivuten. Kommentit tulevat heiltä etupäässä suullisena, joten kaikki kommentit eivät ole kaikkien luettavissa täällä, mutta otan nekin kiitollisina vastaan :-)

Edelleen kaikki kommentit ovat tervetulleita. Ne auttavat myös täällä jaksamaan ja antavat potkua tämän blogin päivittämiseen. Niiden myötä tuntee olevansa tärkeä ja pystyvänsä auttamaan muita. Tämä on myös väline, jonka kautta ystävät ja tuttavat tietävät mihin aikani kuluu, ja miksi en ikinä ehdi nähdä ketään... :-(

On myös mukava huomata, että näiden kaikkien touhujen kanssa ei olla yksin taistelutantereella. Myös jokunen entinen erityislapsikin, nykyisin jo aikuiseksi varttunut, on kommentoinut aikojen saatossa blogia. Se on myös kannustavaa, sillä siittä tietää, että vaikka välillä usko loppuu jatkuvaan pään seinään hakkaamiseen, taisteluun uupuneena byrokratiaa vastaan ja tunteeseen että tekisi mieli lopettaa kaikki kuntoutus ja tappelu ja vaipua uneen pitkäksi aikaa, niin lopussa kiitos seisoo ja elämä hymyilee. Se mitä nyt tekee ei ole turhaa, vaikka välillä siltä tuntuukin.

Kuten jo tuolla aikaisemmin sanoin edelleen kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita. Jos mieltäsi painaa jokin asia, tai luulet, että minä saattaisin tietää jonkun asian, termin tai osaisin neuvoa jonkin asian kanssa, niin ottakaa rohkeasti yhteyttä, en pure :-) Koulutustahan minulla ei juurikaan tähän hommaan ole ja kaiken blogi-kirjoittelun teen vapaa-aikanani kun ensin hoidan työni röntgenhoitajana ja Juniorin asioiden hoitamisen sekä muun perheen tarpeet ja arjen pyörittämisen, mutta sen teen minkä pystyn. Mitään en siis lupaa - varmaksi.

Hyvää pikkujouluaikaa kaikille, kohta on jälleen aika hiljentyä hetkeksi - mutta ei ihan vielä. Vielä on asioita hoidettavana.

2102427.jpg