Mua jännitti tämä reissu ihan yli paljon. Juniori esitti viime keväänä voiman käyttöä tuolla silmälääkärissä ja mun käsivoimani ja jalkavoimani ei pitäneet pientä miestä paikallaan niin, että tutkimukset olisi saatu onnistuneesti suoritettua.

No nyt valmistin Junioria päivittäin tulevaan koitokseen parin viikon ajan ja koska kaupasta löytyi vielä yksi autot-elokuvan auto, jota meillä ei ollut, niin senkin menin hätäpäissäni ostamaan varuille varastoon.

Eilen illalla Juniori näki auton laatikon ja halusi nähdä mitä siellä oli sisällä. Katsoa annoin, mutta en koskea ja sanoin, että sen saa sitten, jos ei huuda ja tappele silmälääkärissä. Tekee kaikki vaadittavat kokeen kunnolla ja antaa laittaa tippojakin silmiin kiltisti. No tämä tehosi. Lääkärikäyntiin meni yhteensä tunti aikaa ja kaikki saatiin tehtyä ilman yhtäkään kitinää. ...Uhkailu, lahjonta ja kiristys...

No tuloksena oli sitten se, että vasen silmä karsastaa ulospäin ja siinä on hieman huonompi näkö kuin oikeassa silmässä. Silmälaseja, jotka Juniori itselleen haluaisi, ei vielä määrätty, mutta kontrolliaika näöntarkastukseen ½-vuoden päähän kylläkin.

Toivottavasti silloin reissu sujuu yhtä hyvin, kuin nytkin.

No välillä jälleen tarvii lähteä töihin, ettei ihan vetelehtimiseksi tämä olo menisi.