Soitin maanantaina ja soitin tänään jälleen sairaalalle siittä taksilapusta.

Edelleen sieltä sanottiin, että ei ole tehty asian tiimoilta mitään. Mä raivostun!

Maanantaina soitin siellä sihteerille ja sihteeri oli sitä mieltä, että mitään taksilappua ei edes kirjoiteta, kun ei siihen kuitenkaan kela suostu. Mun mielestä tuo asia ei kuulu sairaalan sihteerille yhtään, miten kela asiaan suhtautuu, eiköhän se kela osaa itse tehdä ratkaisut eikä sairaalan sihteerin siihen asiaan pidä puuttua, muuta kuin kirjoittamalla mulle se lappu!!!

Tänään soitin kuntoutusohjaajalle joka on yrittänyt saada tätä lappua mulle jo reilun kuukauden päivät. Jälleen meni siittä sanomaan foniatrille, että se lappu on nyt saatava, päivät loppuu muutenkin jo kesken. Jos sitä lappua ei tällä viikolla kolahda mulle luukusta, niin ensi maanantaina kun menen samaan firmaan töihin, niin mähän menen tuulispäänä käymään siellä hieman jututtamassa sitä porukkaa.

Ensi maanantain kuljetuksen terapiaan Juniorin isä on luvannut hoitaa, mutta sekään ei tule joka viikko onnistumaan työmatkojen ym takia. Kohta taitaa käydä niin, että Juniorin toimintaterapia, jota kuitenkin moni henkilö ja asiantuntija on suositellut jää meiltä kokonaan väliin, ketään muutakaan ei voi velvoittaa kuljettaa Junioria terapiaan viikottain... isovanhemmista ei siihen ole ja kaverit/kummit ym on siihen aikaan työelämässä...

Taidan mennä siivoon ja käyttään tän adrenaliinin johonkin edes hitusen hyödylliseen...