Viime ja tällä viikolla oli psykologilla käynti. Ensimmäisen käytti mies ja toisen minä. Hänen tehtävänä oli arvioida Juniorin tulevaa eskaria ja kouluunmenoa. Katsoa millaista tukea Juniori tarvitsee ja mitä kaikkea Juniori osaa.

2h15min se touhusi Juniorin kanssa mutta mitään palautetta ei meille käynneistä antanut. Juniorilta sain nyhdettyä tietoa, että se oli joutunut kokoamaan palapeliä ja rakentelemaan palikoilla, muuta tietoa ei tuostakaan käynnistä vielä ole.

Ehkäpä ensi viikolla olen fiksumpi kuntoutusneuvottelun jälkeen.

Niin sen mies mulle kertoi, että Psykologi ei ollut jaksanut Juniorin kansion kanssa pelehtiä, vaan oli tympääntynyt kansion käyttöön ja etsinyt Juniorin puolesta sieltä tarvittavat kuvat ja osoittanun niitä Juniorille. Juniorilla oli siinä vaiheessa mennyt hermot ja yhteistyö oli takkuillut ja jumi tullit päälle. No mies laitettiin siitä tilasta siinä vaiheessa pois ja Juniori jäi psykologin kanssa kaksin. Kuinka testiot olivat onnistuneet, sitä ei tiedä. Mutta onneksi Juniori tuli sieltä pois sentään jo ihan hyvän tuulisena eikä kovasti laittanut hanttiin seuraavaa käyntiä saman psykilogin luona.