Juniori kun oli Psykologin käynnillä, minä kävin kuntoutusohjaajan luona, joka halusi nähdä ja testata Juniorin kansiota. Kansio siis ei ollut Psykologin käynnillä mukana Juniorin käytettävissä, vaan minulla ja kuntoutusohjaajalla leikittävänä. Tätä minä ihmettelin, lähes vastaavia kansioita kun olisi ollut varmaan kuntoutusohjaajan kaapissakin, jolla olisi voinut leikkiä, mutta se piti olla juurikin Juniorin oma kansio.

Kuntoutusohjaaja halusi selailla kansiota ja kokeilla käyttää sitä, esitti minulle kysymyksiä kansiota käyttäen ja minä vastasin hänelle kansiota käyttäen.

Tuli ihan sellainen olo, että minun kansion käyttötaitoa ja kuvien löydettävyyttä testattiin ja arvioitiin, että onko kallis kansio tullut meille turhana apuvälineenä hankittua. Onneksi minä pärjäsin mielestäni hyvin kansion kanssa - löysin kuvat sujuvasti ja osasin muodostaa oikeita lauseita kansiota käyttäen. Paremmin minä sitä käytin kuin kuntoutusohjaaja itse, joten ei voi ainakaan valittaa, etteikö meillä olisi kansiota opiskeltu tänä lyhyenä aikana mitä uusi kansio meillä on ollut.