Hieman on ollut blogin päivitys väsymystä, mutta josko se tästä taas helpottaisi ja saisin rästejä kirjoitettua. Tämä kirjoitus (lopussa, sammakkokuvan ja kukan välistä) jälleen auttoi täälläkin jaksamaan ja huomasi, että tämä blogin kirjoittaminen oikeasti kannattaa, ja siittä on oikeasti apua muille, vaikka välillä tuntuu, että turhaa työtä.

Olen joskus aikaisemmin täällä jo maininnut, että pidämme Juniorille päiväkirjaa... ei päivittäin mutta säännöllisen epäsäännöllisesti Juniorille tärkeistä asioista, joista hän haluaa kertoa muille esim päiväkodin aamupiirillä. Olemme pitäneet tuota nyt 1½ vuotta ja hyväksi havainneet sen.

Lupasin laittaa siittä kuvaa tänne näytille, joten tässähän sitä on... :-) Toivottavasti on apua ja antaa ideaa sitä tarvitseville. Vilkutus vain sinne Turun suuntaan!

Laitan samaan postaukseen myös kuvan, joka on pitänyt laittaa jo aikaisemmin. Otin nämä kuvat kesäkuussa foninpolin odotustilassa selaillessani sinne näytille tehdyistä kirjoista. Siellä oli kuvitettuja satuja, joita käsittääkseni dysfaattinen lapsi oli kertonut, mutta myös tämä kirja...

Tässä idea oli mielestäni hyvä ja sitä voisi ehkä kehitellä jokaiselle dysfaattiselle lapselle sopivaksi apuvälineeksi.

Kirjassa oli erilaisia kuvia, joista lapsi sitten valitsee mitä haluaa pukea päälle ja mitä tehdä ulkona ym jotain mainitakseni. Ko aukeamasta on tässä kuvakin.

Tuosta tekemissivusta voisi tehdä kaulanauhankin, sitä tarvitseville ihan näin ideana heitettynä...