Minä olen ollut edelleen kesäterässä tämän blogini kanssa, mutta ehkä se tästä taasen vilkastuu kun syksy koittaa ja ei enää viihdy ulkona...

Kuten aikaisemmin kirjoittelin terapiapäätökset oli tehty ja paperitkin tulivat niistä jo lähes kuukausi sitten...

a

Mutta missä on se puheterapian ohjauskäyntien päätös? Niistä lääkäri ei ilmeisesti kirjoittanut suosituksiin tarpeeksi selkeästi haluamiaan määriä, niin ne jäi sitten kokonaan saamatta vaikka niitäkin hain. Jälleen kaikki pakolliset palaverit laskutetaan Juniorin terapiakäynneistä ja terapiakäynnit täten vähenevät Juniorilta tuosta sovitusta/luvatusta 80 kerrasta. En nyt vain jaksa alkaa tappelemaan tuosta sen enempää, hieman kyllä taas otti päähän, kun tuon lapun näin.

Terapiat ovat tosiaan sitten jo täydessä vauhdissa. Taksilla on Juniori huristellut jo tänä syksynä kolmesti ja puheterapeuttikin on tavattu päiväkodilla jo 7 kertaa! Kansioharjoutukset päiväkodilla hoitajien kanssa jatkuvat aina kun aikaa siihen sieltä löytyy ja kotonakin yritetään niihin jälleen syksyn tullen paneutua ja melkein siinä ollaan onnistuttukin. Juniori on kansionkäyttöharjoutuksien suhteen jo innokkaampi kuin vanhempansa, vaikka alku syksy menikin hieman kenkkuillessa, mutta kun pelkona on pelipäivän menettäminen (1h tietokonepeliä viikossa), niin hetki kansionkin kanssa jo kummasti kiinnostaa. :-)