Olen jälleen hoidellut asioitakin tekniikkaa apunakäyttäen.

Ensin kyselin ensi vuoden taksikyytien jatkon perään... Juniorillehan on luvattu kuntoutussuunnitelmassa taksimatkat edelleen toimintaterapiaan, mutta käytäntö on vielä epäselvä. Ensin lähetin sähköpostia sairaalan kuntoutusohjaajalle, sitten soitin kelaan. Nyt kelasta on myönnetty jatko, mutta veilä tarvitsisi jaksaa soittaa aluetaksiin ja sopia, että myös ensi vuoden osalta tulisi täytettäviä kaavakkeita mulle postitse. Ehkä sen puhelin voisi hoitaa huomenna, nyt kun ei jaksa.

Sitten soitin toimintaterapiaan, että sieltä joku kirjoittaisi taksia varten käyntitodistuksen, terapeutti kun on ollut nyt pari viikkoa sairaana. Sitten täyttelin taksia varten oman osani lapuista ja toimitin sen välikäsiä käyttäen taksille. Toivottavasti meni perille :-)

Sitten oli yhteyksissä dysfsiayhdistyksen jäseneen, jonka jalanjälkiin lehden osata pitäisi astua. Edelleen paikka ja tehtävä kiinnostaa, mutta pitää vielä miettiä käytäntöä, että pystyykö sen hoitamaan ja onko mulla ideoita vaadittavaan jutuuun.

Huomenna voisi soitella myös sopeutumisvalmennuskurssin perään. Hakuaika kun on jo päättynyt, niin voisi tiedustella mahdollisuuksia päästä sinne, jotta voin alkaa töissä valmistelemaan viikon poissaoloani.

Lähetin myös sähköpostia dysfasia-kerhon vetäjälle, koskien 4.10 olevaa valtakunnallista dysfasiapäivää. Josko tämän asian saisi vaikka jotenkin paikallislehteen näkyviin tms

Jotain hyötyä siittäkin, että yksi lapsiasta on sairaana ja saa hoidettua näitä juoksevia asioita kotoakäsin.