Pari viikkoa sitten tuli mukavaa postia sairaalalta. Siittä oli heti soitettava ja tekstattava kaikki läheiset läpi, olin niin iloinen :-) Postin mukana kun tuli vihdoin kaivattu paperinivaska!

Pidennettyoppivelvollisuussuositus siis Juniorille saapui ensimmäiseen etappiinsa. Samalla tuli suositus erityispäiväkodin dysfaattisten lasten eskariryhmään.

Pariin kertaan oli nippu luettava läpi ja yritettävä ymmärtää, että mitä sille sitten tehdään. Nimiä vain alle, jotta vanhemmat ovat molemmat suostuvaisia suunniteltuun toimintaan. Mieskin oli onneksi aivan yhtä innostunut paperinipusta kuin minäkin.

a

Sitten tavaamaan jälleen kerran, että mitä ja minne tämä nivaska seuraavaksi toimitetaan... Tämä se vasta on byrokratiaa isoilla kirjaimilla kirjoitettuna!!!

Eli papereita toimittamaan päiväkotiin. Siellä erityislastentarhanopettaja oli ihmeissään viemästäni postista, sillä ennen kuulemma tämä paperinippu ei ole kulkenut päiväkodin kautta. No nyt sitten otin kopion yllämäinitusta ohjeesta ja toimitin senkin päiväkotiin, jotta tietävät, minne paperit seuraavaksi toimitetaan. Laittoivat ohjelapun paperinipun jatkoksi, jotta ne eivät eksyisi matkalla. itselle vielä pari kopiota päätöksestä, jotta on jotain esitettävää, jos ja kun se kuitenkin joutuu jossain vielä hukantielle.

No nyt odotetaan seuraavaa etappia ja postia, jälleen jostain suunnasta asian tiimoilta.

Paperinipun mukana oli myös hieman selvitetty, mitä pidennettyoppivelvollisuus tarkoittaa ja miten sen kanssa toimitaan. Tässä hieman esimakua siittäkin postista...