Viime viikon puolessa välissä kävimme tutustumassa päiväkotiin, jonne Junioria yritämme saada Eskariin.

Tunti päiväkodissa vietimme aikaa juttelemassa ja tutustumassa paikkoihin. Juniori oli mukana kansionsa kanssa, jota siellä ihasteltiin ja ihmeteltiin. Noin isoa kuvakansioo kun ei sielläkään oltu ennen nähty. Mukana oli myös Juniorin isi esittämässä omia kysymyksiä ja kommentteja :-)

Juniori oli alku jännityksensä ja pelkonsa jälkeen innoissaa uusista leluista ja uudesta paikasta. Aluksi Juniori luuli, että päiväkodin vaihto on rangaistustoimi tuhmanaolosta, mutta kun asiasta hieman enemmän juttelimme, niin johan Juniorin oli helpottuneen oloinen.

Paikka vaikutti erittäin hyvältä ja sinne tosiaan poika haluttaisiin edelleen saada eskariin, vaikka matka onkin pitkä (9km). Taksillahan tuo matka hoidettaisiin samoin kuin terapia käynnitkin tarvittaessa.

Eskarihaun kanssa saakin olla sitten tarkkana, mitä papereihin kirjoitetaan ja tarvittavat liitteetkin on saatava terapeuteilta, sairaalalta ja nykyiseltä päiväkodilta, jotta paikka olisi ko eskarissa mahdollinen. Hakijoita kun paikkaan on enemmän kuin mitä sinne otetaan.

Seuraavaa vaihtoehtoa kun en halua edes vielä ajatella.