Tänään oli jälleen uintikerta ja päätin sitten kysyä sielläkin uinninohjaajilta apua Juniorin hengityksen pidättämiseen, hiusten pesuun ja vesiarkuuteen.

Ohjaajat olivat kanssa aluksi hieman mietteliäitä ja lopulta piti hetken Juniorille ihan omaa naamankastelu koulua :-) Juniori roiskutti itse naamalleen vähän vettä, tosin kun huomasi aikeemme niin pakeni vesiroiskeita ketterästi. Nenästä kiinnipitäminen ja suun sulkeminen ei oikein onnistunut Juniorilla ollenkaan, hälle iski paniikki täysin siinä vaiheessa ja niinpä nenän sulkeminen ei oikein onnistunut.

Vettä myöskin puhallettiin kilpaa - kuka saa isoimmat kuplat vedessä aikaiseksi ja samaa yritettiin myös nenän kautta puhaltamalla.

No sen verran tuosta kaikesta oli hyötyä, että ensimmäisen kerran Juniori käväs kokonaan suikun alla, tosin erittäin nopeasti, mutta pää nyt kuitenkin ehti kastumaan hitusen siinä touhussa.

Harjotusta siis tämä kaikki vaatii, mutta ehkä vielä tämän vuoden puolella Juniori jo kykenee olemaan suihkussa, vaikka nyt siellä hokikin että ai, ai, ai. Sattuikohan häntä suihku aistiyliherkkyyden takia päähän?