On taas ollut niin hiljaista täällä, ei vain ole ehtinyt tänne mitään kirjoittelemaan, vaikka kiirusta on pitänyt siellä ja täällä.

Viime viikolla sattumoisin meni aikani kuluksi kirjakauppaan. Kirjakauppa vetää aina mua puoleensa, jos jossain sellaisen näen. Läheskään aina en sieltä mitään osta, mutta tällä kertaa kierreltyäni törmäsin melkein kongreettisesti näihin...

Juniori on nyt innostunut piirtelemään ja touhuamaan kynillä, mutta kynäote on edelleen ollut hukassa. Jos minä, päiväkodin hoitaja tai terapeutti korjaa asennon oikeaksi, niin se pysyy siinä hetken kunnes jälleen Juniori korjaa otteensa vääräksi. Ajattelin, että jos näistä kynistä olisi tähän apua ja vaikka hinta oli kovempi kuin tavallisilla värikynillä, niin silti menin ostamaan ne Juniorille.

Juniori ihastui kyniin heti ja otekin korjaantui heti. Hieman vielä yksi sormi etsii paikkaansa, mutta muuten sormien ja käden asento on nyt jo lähellä oikeaa näiden kynien kanssa. Eli meillä ainakin kynät toimivat. Kannattaa kokeilla, jos saman asian kanssa on paininut.

Saatavilla oli myös vasenkätisien kyniä, jos niille on tarvetta.