Hävettää, kun en ole ehtinyt mukamas kirjoittelemaan tännekään mitään pitkään aikaan! Silti on paljon tapahtunut Juniorin asioiden tiimoilta, joten kirjoitusta pukkaa nyt ja vielä hieman myöhemminkin... En kirjoittele tätä kotona, joten kuviakaan ei tule oikeastaan ollenkaan,

Päiväkotien välinen vaihtopalaveri oli jo joskus useampi viikko sitten. Paikalla oli kaksi hoitajaa - toinen nykyisestä ja toinen tulevasta päiväkodista sekä minä.

Mitään ihmeellistä ei siellä juteltu. Kerrottiin Juniorin haasteet puheessa ja motoriikassa sekä ylistettiin Juniorin matemaattisia taitoja, leikkitaitoja ja mahtavaa sanavarastoa sekä pitkäjänteisyyttä.

Kerrottiin mieli tekemiset kuten erilaisten pelejen pelaamiset, pikkuautoilla leikkimiset sekä ulkona juokseminen ja uskomaton kunto tuon ikäiseksi.

Tulevapäiväkoti pyysi vielä nykyistä päiväkotia täyttämään jonkun virallisen lapun pidennetynoppivelvollisuuen pohjalta ja minun puolestani pitäisi saada sairaalalta jonkinlaista koulusuositusta paperille jo tässä vaiheessa.