Tällä viikolla oli sitten se lääkärikäynti koululääkärillä toimintaterapia-arviolähetteen merkeissä. Ikäväkseni lääkäri oli vaihtunut ja yllättävää kyllä Juniorin kaikki paperitkin olivat kadonneet!!!! Nyt sitten toimittelen kopioita papereistani lääkärille joku päivä, kun ensin saa vielä nykyisen opettajankin arvion Juniorin hienomotoriikan ongelmista kirjallisena.

No lääkäri teki perustutukimuksia, mutta ei juuri kommentoinut mitään miten minkäkin kanssa edetään. Kirjallinen palaute tulee kuulemma kotiin joskus.

Juniorin ryhti katsottiin ja hän oli huomaavinaan, että Juniorin vasen jalka olisi 0,5 cm lyhempi kuin oikea, mutta ryhtiin se ei vaikuttaisi kuulemma mitenkään. Minä tietysti huolestuin tuosta hieman, sillä sehän voi aiheuttaa skolioosia selkärankaan ym vaivoja jatkossa, mutta onneksi mies sitten rauhoitteli, että silmämääräisestikö se sen mittasi. Pitäisihän minun se röntgenhoitajana tietää, että röntgenkuvillahan ne tarkat tiedot saadaan ja sellaisen lähetteen tekemisestä lääkäri ei puhunut mitään.

Hän myös katsoi, että karsastusta etenkin vasemmassa silmissä on, koska mielestäni sekin on jälleen lisääntynyt, tai sitten Juniori on vain ollut entistä väsyneempi, sillä väsyneenä se aina tulee paremmin esiin. Puhuin lääkärille, että ollaan joskus oltu silmälääkärin tarkailuissa, mutta eipä se siihenkään kantaa ottanut, että pitäisikö sitä sinne taas yrittää päästä jollain konsti. Edes näköä lääkäri ei mitannut, joka mielestäni oli outoa.

Myöskään diagnooseja lääkäri ei tarkistanut - ainakaan siinä meidän nähden ei siitäkään mitään sanonut...

No katsotaan mitä papereissa lukee, kun ne joskus meille saapuvat ja katsotaan saako tuo lääkäri aikaseksi sitä toimintaterapia-arviolähetettäkään. Jotenkin se käynti lääkärillä vaikutti siltä, että ei paljo kiinnosta hoitaa tätä lasta, kun ei kerta kongreettisesti enää meidän koulussa opiskele...

Katsellaan!!!