Vuosi on vaihtunut ja elämää soljuu eteenpäin.

Juniorille tuli viime vuoden lopulla kirjallisena päätös, että pidennetty oppivelvollisuus jatkuu, vaikka poika siirtyikin kirjoille normaalikouluun.

Tänään tuli ilmoitus, että toukokuun loppuun mennessä on maksusitoumus vanhalle toimintaterapeutille 10 kerran käynnistä sovittuna, joten soittelen sen tiimoilta huomenna puheluita ja sovin aloituksesta.

Tänään tuli myös vuodatuksen puolesta ilmoitus, että palvelu uudistuu ja viikon päästä tämä sivu suljetaan ja tänne ei voi kirjoittaa eikä kommentoida sen jälkeen noin viikkoon mitään. Toivotaan, että uudistus menee kuinialla läpi ja, että ei käy kuten kävi kesällä. Sen voin kertoa, että jos uudistuksen jälkeen tänne ei voi kirjoittaa eikä kommentoida jatkossakaan mitään, niin tämä blogi jatkuu jossain muualla samalla nimellä. Sitä en vielä tiedä, että missä (ehkä www.totinenpoika. blogspot.fi - sillä www.diagnoosi.blogspot.fi on jo varattu) , mutta toivon, että vanhat lukijat löytävät sen googlettamalla. Jos kaikki menee hyvin uudistuksen kanssa, niin kirjoitan tänne heti meidän kuulumisia paremmalla ajalla, kun uudistus on saatu tehtyä.

Hyvää kevään jatkoa kaikille!!