Kesäloma on alkanut niin koulusta kuin toimintaterapiasta.

Toimintaterapia tosiaan loppui ja jatkoa suositellaan myös ensi vuodelle. Opettaja suositteli sitä HOJKSissa.

hojks20131-normal.jpg

Myös toimintaterapeutti suositteli sitä loppuraportissaan. Kehitystä on tullut hienomotoriikassa Juniorilla kivasti, mutta edelleen sitä yritetään parantaa entisestään, sillä Juniorilla on kova motivaatio harjoitteluun. Ja hyvähän se on!

toimintaterapia2013-normal.jpg

Koulusta sain HOJKS:inkin vihdosta viimein viimeisellä kouluviikolla, kun palaveerattiin opettajan kanssa. Opettaja oli ilmeisesti yrittänyt poistaa Juniorin pidennettyä oppivelvollisuutta, mutta ähä kutti kun sitä ei voi poistaa ilman vanhempien kirjallista suostumusta ja meiltähän sitä ei vielä irtoa. Joten senpä takia opettaja joutui kirjoittamaan HOJKS:n vaikka ei ilmeisesti olisi sellaista ylimääräistä työtä halunnutkaan tehdä. Otin yhteyttä apulaisrehtoriin asian tiimoilta, niin johan HOJKS:kin tuli sitten tehtyä, vaikka viime tippaan se menikin.

HOJKS:n mukaan Juniorin koulu menee hyvin, kuten täällä olen aikaisemminkin kirjoittanut.

hojks2013-normal.jpg

Mutta on siellä sitten asioitakin ilmoitettu, mitä pitäisi edelleen parantaa.

hojks20132-normal.jpg

Ensi vuonna sitten tosiaan Juniori menee sitten jo kolmannelle luokalle ja englannin opiskelu alkaa. Hieman se sen alkaminen jännittää, sillä vanhemmilla pojilla kuten myös itselläni tuo englannin opiskelu ei ole kovinkaan helppoa ollut koskaan. No josko tuo Juniori senkin osalta olisi meidän perheen poikkeus.

Koulun päättäjäisiä vietettiin jo muutama viikko ennen koulun loppua ja siellä koko koulu + eskarit esittivät hienon näytelmän. Juniorikin oli lavalla esittämässä kummitusta, jonka esiintymisvaatteen he olivat itse tehneet koulussa.

Kevätjuhlapäivänä Juniorin koululla oli vain oppilaille tarkoitetut laulajaiset ja todistusten jako. Juniori saapui laulajaisista hyvän todistuksen kanssa ja stipendin, jonka oli saanut. Luokalta oli kaksi henkilöä saanut stipendin ja kun kysyin Juniorilta perusteluja stipendin saantiin niin hän luetteli neljä eri asiaa: sitkeä, ei luovuta helposti, kiltti ja on oppinut paljon. Stipendinä oli lahjakortti kirjakauppaan ja johan sieltä on kirja haettu ja osittain se on jo luettukin.

stipendi-normal.jpg

Mutta nyt toivotan hyvää kesää kaikille.

Ennen koulun alkua Juniorilla on jälleen oikomishoitoa kuten myös toimintaterapia-arviointia. Elokuussa sitten jälleen uutta tekstiä tänne luettavaksi.